INFO

Bäste Debutare

Äntligen!!! Den efterlängtade vårvärmen har kommit och man kan njuta utomhus med en kopp kaffe i solen.

Bridgen fortsätter som vanligt med tävlingar onsdag och fredag fram till midsommar. Därefter tar sommarbridgen över och vi spelar på onsdagar. Vill du spela mer än en gång per vecka, under sommaren, hänvisar vi till våra ”systerklubbar” i Bridgens Hus. Även under sommaren finns tävlingar varje vardag.

Det stora antalet spelare som kom till distriktsfinalen HCP30+ gav oss, i styrelsen, blodad tand och vi planer att till hösten anordna öppna klubbmästerskap. Vi återkommer med mer information om detta.

Trots att antalet deltagare på våra tävlingar sakta men säkert ökar ser vi oss nu nödgade att höja spelavgiften. Det är fortfarande en bit upp till det antal deltagare vi hade före pandemin och alla är ju medvetna om att just nu stiger priserna överallt. Från och med den första maj tvingas vi därför höja spelavgiften till 70:- för en kupong. Du kan också köpa fem kuponger som då kostar 300:- Självfallet gäller gamla kuponger för spel.

Efter justeringen av spelgränserna, tidigare i vår, har vi haft rutergrupp vid varje speltillfälle och klövergrupp på fredagar. Nu får vi jobba vidare på att få en klövergrupp även på onsdagar. Man måste dock åtminstone vara tre bord för att det skall vara meningsfullt.

Varma vårhälsningar
Staffan Lindahl