Klubbnyheter

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!
Det är med glädje och stolthet vi kan meddela att Anders Nordberg med bravur klarat tävlingsledarexamen steg 3 och nu kan titulera sig ”Tävlingsledare med rätt att döma guld-tävlingar”!

Vi har anledning att gratulera Pia Katarina Larsson och Gunilla Lundskog som båda med bravur klarat examen och nu får tituleras Tävlingsledare Steg 1

LIGAPEL
BK Bridgehuset

I september kör vi igång ligaspelet igen. Vi kommer att spela en till två tisdagar per månad - allt beroende på hur många lag som anmäler sig. Vi spelar första och eventuellt tredje tisdagen varje månad.

BK Bridgehuset är på gång. Mer info hittar du här.

Med start söndag 24/1 deltar även BK Tre Sang i samarbetet BBO-Skåne och står som arrangör för partävling söndagar kl. 13:30.

Då Corona fortfarande håller oss alla i ett järngrepp, har vi beslutat att skjuta fram årsstämman (tidigare planerad till den 31/1 2021) på obestämd tid.
Vi hoppas att ni alla har förståelse för och respekterar vårt beslut.

BBO-Skane erbjuder on-line spel Annandag jul (26/12) kl. 13:30 (Bridgehuset) och ”Annandag nyår” (2/1) kl 13:30 (Lunds BK) . Därutöver spel kl 18:30 alla måndagar till torsdagar utom julafton 24/12 och nyårsafton 31/12.

Den senaste utvecklingen på Corona-fronten och de restriktioner som gäller i Skåne, gör att vi även fortsättningsvis pausar verksamheten på BK Bridgehuset.
Vi följer FHM:s och Region Skåne:s rekommendationer och håller därför stängt från och med den 28 oktober och tillsvidare.

Råd från Region Skåne:
”Alla verksamheter bör vidta åtgärder för att minimera antalet besökare vid samma tidpunkt, anpassa öppettiderna och erbjuda digitala alternativ.”

Ovanstående råd har BK Bridgehuset tagit fasta på, vilket får till följd att:

  • alla partävlingar, söndagar-torsdagar, ställs in

  • sopplunchen på fredagar ställs in

  • ligaspelet (som skulle startat den 3 november) skjuts på framtiden

  • träningsspelet (Rogers bridgeskola) tar paus

  • BBO-spelet fortsätter precis som vanligt (info här)

Uppdateringar kommer fortlöpande att läggas ut på vår hemsida.

Vi kommer att starta upp vår verksamhet igen, så fort FHM och Region Skåne har lättat på restriktionerna. Väl mött då!

Nu startar Rogers Bridgeskola det så populära träningsspelet igen. Med start den 21/9 kl. 18:30 och 23/9 kl. 13.30 drar det igång under ”coronasäkrade” former. för mer information klicka här.

Årets Bridgefestival i Örebro är inställd eftersom vi måste hantera en pandemi, men det betyder att vi får möjlighet att spela festivalbridge ”on line” via BBO.

Sidor