Dags att anmäla simultanheat till DM Par Hcp 30+ och DM Par Dam

Distriktsmästerskap (DM) i var och en av disciplinerna Par Dam och Par Hcp 30+ arrangeras inom ÖMBF som simultanfinal, d.v.s. tävlingen spelas på flera orter inom distriktet, på samma datum och med samma givar och gemensam beräkning av resultatet. De klubbar som önskar arrangera heat i en eller båda av dessa DM-finaler, ska anmäla det senast den 30 januari till distriktstävlingsledare Carl Ragnarsson via mejl: cmdrcalle@gmail.com. Inbjudan till klubbens simultanheat ska bifogas anmälan.

DM Par Hcp 30+
Par Hcp 30+ är en nyinrättad DM/SM-disciplin och vänder sig endast till de spelare som har ett spelhandikapp som är 30 eller högre i SBF:s medlemsregister per den 12 mars 2023. En mera detaljerad beskrivning av DM Par Hcp 30+, finns på denna länk.

Inom vårt distrikt kommer DM-finalen, tillika kval till SM Par Hcp 30+, att spelas lördagen den 25 mars med start kl. 10.00 och omfatta max 36 brickor. Varje simultanheat måste omfatta minst 11 par. De olika simultanheaten kommer att läggas upp på denna länk, tillsammans med inbjudan och med möjlighet för paren att anmäla sig till det heat i vilket de önskar spela.

DM Par Dam
Par Dam spelas söndagen den 2 april med start kl. 10.00 och omfattar 42-46 brickor. Varje simultanheat måste omfatta minst 11 par.
Du finner mer information på denna länk.

Varmt välkomna att anmäla heat i dessa discipliner!