Om Östra Torps BS

Välkommen till Sveriges sydligaste bridgeklubb, Östra Torps BS .

Vi är en liten bridgeklubb, som bjuder såväl nybörjare som vana bridgespelare, välkomna till våra tävlingar på Torpalängan i Smygehamn.
Spellokalen har plats för 30 par.

Vi spelar partävling varje helgfri måndag kl. 18:30. Här måste Ni ha en
betald medlemsavgift till Sv. Bridgeförbundet förkunna att deltaga.
Bronspoäng utgår på dessa tävlingar.

På torsdagar kan ni som vill spela sällskapsbridge komma hit för att spela bridge och umgås med Era vänner under trivsamma former. Dessa eftermiddagar börjar vi kl.13:00.

Under speldagarna serveras kaffe, te eller läsk samt smörgås eller kaka. Allt ingår i startavgiften.

Medlemsavgiften är f.n. 275 kr/år varav 250 kr går till Ö. Torps Alliansförening.

Måndagar 30:-
Torsdagar 20:-

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 5 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta på utsatt tid.