Forum » Allmänna diskussioner » Bridgesudd stremar Svenska Cupen!

Bridgesudd stremar Svenska Cupen!

1 inlägg / 0 nya
Nichlas Eliazohn
Bridgesudd stremar Svenska Cupen!

Hej i stugorna!

Bridgesudd kommer sända Svenska Cupen kommande fredag-söndag med start kl 09.55 på Twitch! Då Westman och Ecke dyker upp för att närvara kan jag utlova stor underhållning och ev har Ecke även ”slipat” gitarrsträngarna?

Länk till Streamen: https://www.twitch.tv/zohn

För er som aldrig varit med förut? Enklast förklaring är BBO med livechat, kamera och diskussioner som ibland kan spåra ut Itwasntme , kika in och skaffa er en egen uppfattning! Det roligaste är att alla kan vara med och delta i chatten, utan fördröjning. För att kunna vara med och chatta så måste man ha ett konto (alias för chatten) och det fixar man gratis här: https://www.twitch.tv/

Självklart kommer det även lottas ut presentkort från Bridgeförlaget, 2x500:- och 1x300:- samt något bokpaket som jag gillar till följare och Subscribers till kanalen. För att följa kanalen, tryck på hjärtat (follow) som är gratis och stödjer Bridgesudd!

Uppsala, Linnéa har även skramlat ihop 2st frispel tills nästa års (2020) silvertävling som vi kommer lotta ut!

För travtokiga kommer det även finnas ett V75 samt V5 system under lördagen som man kan köpa in sig i under livesändningen med NOLL avgifter för att höja pulsen lite extra.

Nu kör vi!

Nichlas, Westman och ”Ecke” Party