Klubbnyheter

Lördagen 7 maj arrangerade Vårgårda BS och VBF den populära lagtävlingen med handikapp som brukar avsluta säsongen. Detta år stod ett lag i särklass.

DM-finalen för par spelades i år i Grästorp för att uppmärksamma Grästorps BS 70-årsjubileum. Den lokala sparbanken (Åse-Viste sparbank) sponsrade tävlingen.

Lördagen den 26 mars avgjordes årets DM-final för veteraner. Efter att ha dominerat tävlingen under förmiddagen för att sedan ha en svacka efter lunch kunde tidaholmsparet Christer Assarsson och Freddy Sandahl till sist triumfera.

DM-finalen

Lördagen 11 december avgjordes distriktsmästerskapet för mixedpar i Skaras nya spellokal. I en tävling som var oviss in i det sista segrade slutligen Ann-Sofie och Leif Axelsson. Detta blir det äkta parets femte gemensamma mixedtriumf.

Lördagen 20 november spelades andra och avslutande omgången av division IV i Lidköping och Suntak. Den tredje planerade serien som skulle spelats i Borås fick tyvärr ställas in p g a svagt intresse i de södra delarna av distriktet.

Då inte så många klubbar närvarade vid årsmötet i Fyrunga kommer här en kort rapport om vad som hände vid mötet.

Västergötlands BF håller årsmöte lördag 9 oktober 2021 i bygdegården i Fyrunga. Dagordning och övriga dokument finns i länkarna nedan.

Sidor