Mycket trevlig invigningsfest genomförd

Igår, söndag2024-06-02, gick Västeråsbridgens invigningsfest av stapeln. 48 av klubbens 331 medlemmar träffades vid ett-tiden för att spelar lite kort och umgås lite efteråt. Efter lite mingel med lite (alkoholfri) cider och salta pinnar spelade vi en handicap-tävling om 16 brickor. Bäst lyckades Ann-Sofie Lundbäck och Gun Söderlund som vann på fina 63%. Tvåor blev Marianne Ekholm och Lars Harrsjö följda av Keerstin Uppsäll och Ulla-Britt Cavallini på tredje plats. Fyror blev Mona Ellerstedt och Ulla Pettersson och femmor blev Christer Åström och Lennart Ekholm. De tre paren i topp belönades med varsin medalj, men även fyrorna erhöll pris. Efter spelet gick alla en kortare tipspromenad, där de fyra bäst placerade paren erhöll priser. Därefter avslutades dagen med korvgrillning och dryck. Vi hade riktigt tur med vädret då det var strålande solsken och alla hade det trevligt i värmen och det var även en del nya ansikten för en del av spelarna. Efter prisutdelningen presenterade sig även styrelsen (några hade dock förhinder att vara med) för alla medlemmar så att alla vet vilka som ingår i denna.

I slutet framkom önskemål om att göra detta till en återkommande aktivitet och att även försöka göra något gemensamt till julen också, vilket får ses som ett tecken på en lyckad aktivitet.

Stort tack till Birgitta Weber, Leif Backlinger och Lars Harrsjö vilka bildat festkommitté och såg till att denna dag blev riktigt lyckad.

Ytterligare ett tack till Lennart Weber som arbetade med cafeterian och det svettiga jobbet med att sköta den heta grillningen i det varma vädret.