Arosseriens fjärde omgång spelad

Division 1
Serieledande Eskilstuna tog sig an Git Guys och efter en knapp halvtidsledning gick de till slut segrande ur matchen med ca 15,5 - 4,5. Tvåorna Sans mötte tvilling och låg under efter första halvleken, men tog en förkrossande seger med 61-6 i den andra och vann därmed matchen med drygt 17,5 -2,5. Treorna Kribbas vänner tog en knapp ledning mot Lillslam, en ledning som de utökade marginellt i andra halvleken. Matchen slutade oavgjord, men med fördel Kribbas vänner med knappt 13 - 7. I sista matchen i omgången vann Arostuna med knappt 17,5 - 2,5 mot Solveigs Grabbar. En seger som grundlades i första halvleken.
Eskilstuna leder serien med drygt 8 VP före Sans, vilka de möter i nästa omgång. Seger för Eskilstuna där och man tar ett stort steg mot serieseger medan en seger för Sans innebär att toppstriden i högsta grad lever. Kribbas vänner har en mycket klar tredjeplats, men Arostuna på platsen bakom har en hängmatch att spela. Storseger behövs i denna för att inte ligga långt efter Kribbas vänner, medan motståndarna, Lillslam, behöver en seger för att lämna sistaplatsen eller åtminstone ha närkontakt med lagen framför.

Division 2
Serieledande Dream Team mötte tredjeplacerade Gröngölingarna och tog en klar seger med 20 - 0 efter två lika klara halvtidssegrar. Serietvåorna Smederna var tvungna att skjuta upp matchen mot Blueberry så dessa lag har nu en hängmatch tillgodo. Bessteam mötte Gurkmix och avgjorde matchen direkt i första halvlek och vann även de med 20 - 0. I den ista matchen kopplade Hallsta Kings greppet mot Utmanarna och då de drygade ut resultatet något i den andra halvleken vann de till slut med drygt 17 - 3.
Dream Team leder serien klart och möter i nästa omgång Hallsta Kings. Seger där så lär Hallsta Kings inte längre ha med toppstriden att göra. Förlust däremot innebär att många lag fortsatt har chansen i toppstriden. Smederna behöver troligen en seger i sin hängmatch för att hänga med i den absoluta toppstriden. Bessteam möter Utmanarna och vinner de den matchen är även de med i toppen av tabellen. Spännande omgång följer.