Information om ev. parspel

Hej igen

Coronapandemin lär fortsätta under sommaren och kanske längre. Vi spelar nu lagbridge på torsdagar och är för närvarande 4 lag. Trevligt att vi kom igång med spel.

Svenska Bridgeförbundet håller på att förhandla med BBO så att vi framöver kan spela parspel. Det handlar om vad det kommer att kosta att anordna dessa partävlingar. Svenska Bridgeförbundet tror att spelet kommer igång inom några veckor. Vi får då ansöka om att få spela och någon i klubben kan då bli utsedd av BBO till godkänd tävlingsledare.

Nu sitter jag och Ingemar och försöker lära oss deras system. Informationen finns beskrivit på ca 20 sidor så det borde inte vara någon omöjlighet att lära in.

Jag undrar nu hur många av er som kan tänka sig att spela parspel på BBO. Har ni inte någon partner så vill jag ändå veta om ni är intresserade. Isåfall kan vi eventuellt hitta någon ni kan spela med. BBO är gratis och lätt att ladda ner och spela på.

Vi har lagt upp en facebooksida under namnet Vänersborgs Bridgesällskap där man kan skriva och ställa frågor. Detta är lite lättare än över vår hemsida. Gå gärna in och sök medlemskap i gruppen!

Ni kan sända en intresseanmälan till per.s.magnusson@gmail.com

Per och Ingemar