Välkomna åter till Live-Bridge!

Uppsalabridgen hälsar alla bridgevänner välkomna åter till Live-Bridge i vårt trivsamma bridgenshus!

Vi kommer att starta höstsäsongen mjukt – med tävlingar i trivselsens tecken. Detta, för att vi tror att många av oss spelare strikt har följt håll-distans-påbudet och inte kunnat spela en riktig bridgetävling det senaste året. Vi erbjuder därför några uppvärmningstillfälle inför hösten för både lag och par.

Måndagen den 30/8 kl.18:30 kör vi en uppvärmningsmatch för spelare i de lägre divisionerna och tisdagen den 31/8 kl.18:30 för dem i högre divisioner följt av en partävling torsdagen den 2/9 kl.18:30 i bridgens hus. Veckan efter, dvs. 6-7/9 drar vår vanliga Uppsalaserie igång. Hur många omgångar det kommer bli beror på antalet anmälda lag. Många lag ligger redan i startgroparna, men då en del lag har upphört och nya tillkommit finns det spelare som för närvarande inte tillhör något lag men som gärna vill spela i ett lag. Mejla eller ring i så fall Rolf Westman så hjälper han till med att hitta lämpligt lag. Epost: rolf.ubs@telia.com, mobil: 0707-782 460.

Vi fortsätter våra partävlingar onsdagar 18:30 på RealBridge och Live-Bridge torsdagar 18:30 i bridgens hus.

Kom ihåg att vi skall fortsätta HÅLLA DISTANS!

Vi tillhandahåller handsprit på klubben och endast bord försedda med plexiglas får användas för spel. Vi förväntar oss att spelare som kommer till bridgens hus är vaccinerade eller har antikroppar från genomliden Coronainfektion.

Inledningsvis så serverar vi inget fika, men det skall finnas kaffe för dem som vill ha, medtag eget fikabröd eller smörgås om så önskas.

OBS! Det är viktigt att alla medlemmar uppdaterar sina kontaktuppgifter i medlemsregistret. Om du inte vet hur man gör så hör av dig till styrelsen så hjälper vi till med det.

Du glömmer väl inte att erlägga medlemsavgiften till Svenska bridgeförbundet? Mer info finns här.
https://www.svenskbridge.se/glöm-inte-medlemsavgiften

Välkomna!