Välkommen tillbaka till bridgehöstterminen 2024

Efter en avkopplande sommar börjar nedräkningen i bridgetimern.

Sommarserien har avslutats och Uppsalaserien tar vid. I år har vi haft bättre uppslutning på sommarserien, vilket gav oss möjlighet att öka prissumman. Slutställning och hela vinnarlista finns på vår nyhetssida.

Även på lagseriesidan har vi en glädjande nyhet. Ett nytt ungt lag tillkommer i div.3. Höstserien består numera av 10 lag i varje division. Det blir alltså ingen frirond, således ingen tråkig vecka framöver Smile . Däremot plingar ringklockan till spelarna i div.3: se upp för det nya laget ”Young Gun”! Om namnet inte skrämmer dig bör du kolla en extra gång på lagets medlemmar:

  • många unga nya spelare fulla av energi redo att fajtas med kort som vapen vid bridgebordet.
  • laget förstärks av ett par guldmedaljörer i SM par hcp30+: Johan Norberg - Patrick Kimari. Vi gratulerar till deras framgång och önskar spellycka för det nya laget!

Statistiken talar sitt språk och vi kan konstatera att spelglädjen stiger hos våra medlemmar. Viljan att bli bättre spelare är stark, inte minst hos mindre rutinerade spelare. Vi i styrelsen känner oss uppmuntrade av den positiva trenden och har beslutat att vi återupptar onsdagspartävlingen, med hcp-beräkning: start 11e september, kl. 18.30. Vi uppmuntrar spelare i de högre divisionerna att bjuda in div.3-spelare och även omvänt att div. 3-spelare bjuder in spelare från högre divisioner! En etablerad lärdom är att man blir bättre spelare om man spelar med och mot bättre spelare.

Lägg datumen i era kalendrar: onsdagar, med början 11:e september 18.30. Kom till bridgens hus som par eller ensam, jourspelare finns där. Välkomna!