Svenska Cupen - slutspel

På torsdag morgon inleds slutspelet av Svenska Cupen på Bridgens Hus i Uppsala. Ryszard Sliwinski är tävlingsledaren som ska hålla ordning på lagen och Tomas Brenning levererar teknik för såväl spelarna på plats som för oss som följer spelet via Internet.

Följ spelet

Löpande resultat kan följas via SWAN
Peter Ventura kommer att skriva Matchens giv till minisajten och en sammanfattning av dagarna kommer att finnas under Dag för dag.
En match/rond kan följas via BBO och Linnea Edlund förevigar helgen via Tvärs genom linsen.

För de som tittar på BBO och kan/vill kommentera spelet är det välkommet. Instruktioner för hur man gör finns på denna sida

Vilka vinner?

16 lag ska göra upp om segern i Svenska Cupen.
I startlistan för slutspelet 2021 kan vi som vanligt se en härlig mix av lag.
Vi har de fyra lag som tog sig till semifinal 2020 och segrarna från 2018, Paper Moon med. Utöver det kan vi se flera lag med meriterade spelare, men även en del nya bekantskaper som vill vara med och fightas om segern.

Det kommer säkerligen att bli en spännande helg och det känns inte som att det finns någon solklar förhandsfavorit. Samtliga slutspelslag ser ni på denna sida.

Glöm inte att lämna in ert tips till tittartävlingen före torsdag kl: 10.00.

Lagen som inte spelar sig vidare i cupen kan istället spela Uppsala lagguld eller någon av de sidotävlingar som arrangeras under lördag-söndag i samma lokaler. Uppsala Bridgefest

Vi önskar alla spelare en bra helg med lyckat spel!

Svenska Cupen 2022

Lagom till 2021 års finalspel är Minisajten för Svenska Cupen 2022 sjösatt: SC 2022.
Här finns Inbjudan till Svenska Cupen 2022 och det går bra att anmäla sig redan nu, via denna sida