Svenska Cupen 2018 ska avgöras

På torsdag morgon inleds svenska cupens slutspel på Bridgens Hus i Uppsala.
Carl Ragnarsson och Ryszard Sliwinski är tävlingsledarna som ska hålla ordning på lagen och tekniken för att leverera bra service för såväl spelarna på plats som för oss som följer spelet via internet.

Minisajt |Running scores | BBO| Lars OA:s Bilder |

Bertil-G Johnson kommer att skriva dagens giv till minisajten. I övrigt kommer spelet att kunna följas via BBO med en match/omgång samt via running scores.

Slutspelet kommer att lottas live på plats med start ca 15 min före spelets början, ca 09.45 på torsdag morgon. Om tekniken fungerar kan vi följa lottningen via internet:

Vilka vinner?

16 lag ska göra upp om segern i Svenska Cupen.
I startlistan för slutspelet 2018 återfinns inte något av lagen från förra årets prispall. En hel del lag har tagit sig till slutspel för första gången och endast fem av årets lag fanns representerade även i 2017 års slutspel.
Det kommer säkerligen att bli en spännande helg och det känns inte som att det finns någon solklar förhandsfavorit. Samtliga slutspelslag ser ni på denna sida.

Lagen som inte spelar sig vidare i cupen kan istället spela Uppsala lagguld eller någon av de sidotävlingar som arrangeras under lördag-söndag i samma lokaler. Uppsala Bridgefest

Vi önskar alla spelare en bra helg med lyckat spel!

Svenska Cupen 2019

Lagom till 2018 års finalspel är Minisajten för Svenska Cupen 2019 sjösatt: SC 2019
Inbjudan finns här och det går bra att anmäla sig redan nu, via denna sida