Nyhetsbrev från Skånes BF, oktober

Till medlemmar i Skånes Bridgeförbund, oktober 2021
(ni hittar mer information om tävlingarna och arrangemangen här på hemsidan)

Hej!

Nu börjar äntligen den vanliga bridgeverksamheten ta fart igen och många klubbar har återgått till nästan ordinarie program. Även Skånes Bridgeförbund startar upp så smått igen och här kommer information om vad som väntar. Klicka på länkarna för att få mer information:

Tävlingsledarkurs steg 1 den 23–24 oktober och steg 2 den 11–12 december. Efter ett långt uppehåll finns det säkert behov av nya och välutbildade funktionärer. Ta chansen och gå en tävlingsledarkurs.

Skåneserien startar på nytt efter ett långt uppehåll. Normalt är alla lag som har spelat tidigare automatiskt anmälda för kommande säsong. Men nu ska alla som vill spela, både gamla som nya lag, anmäla er på nytt.

DM-lag inleds med ett kval. De tio främsta lagen i kvalet får därefter spela en DM-final den 26–27 februari. Om färre än 24 lag anmäler sig kan upplägget bli annorlunda.

Allsvenskan division 4 spelas på två lördagar, 13 november och 11 december. Man spelar i ett klubblag där alla spelare ska tillhöra samma klubb.

DM-mixed par spelas i Malmö söndagen den 28 november. Det är en direktfinal så alla kan anmäla sig direkt!

Allemansträffen spelas i vår. Alla klubbar kan spela ett eller flera kval under perioden 15/1–10/3 och finalen spelas den 20 mars. Det kommer att bli ett nytt upplägg för finalspelet och mer information om det kommer senare.

Årsmöte i Skånes BF hölls den 12 september och där avtackades Dan Nilsson efter åtta år i styrelsen och som ordförande i sju år. Jan Eric Larsson valdes till ny ordförande i Skånes BF och Torbjörn Johansson valdes in i styrelsen.

Silver/guldtävlingar: BK Tre Sang 30/10 och 31/10, BK Bridgehuset 6/11, Malmö BK guld 4/12. Mer information och möjlighet för anmälan hittar ni på respektive klubbs hemsida.

Tävlingsprogrammet för 2021–2022 är uppdaterat.