Nyhetsbrev från Skånes BF, november

Till medlemmar i Skånes Bridgeförbund 2021-11-04

Här kommer lite information om vad som är på gång i Skånes BF. Observera att anmälningstiden för Skåneserien, DM-lag och Allsvenskan är förlängd!

Skåneserien startar på nytt efter ett långt uppehåll. Normalt är alla lag som har spelat tidigare automatiskt anmälda för kommande säsong. Men nu ska alla som vill spela, både gamla som nya lag, anmäla er på nytt.

DM-lag inleds med ett kval. De tio främsta lagen i kvalet får därefter spela en DM-final den 26–27 februari.

Allsvenskan division 4 spelas den 11 december. Man spelar i ett klubblag där alla spelare ska tillhöra samma klubb. Anmäl laget via länken.

DM-mixed par spelas i Malmö söndagen den 28 november. Det är en direktfinal så alla kan anmäla sig direkt!

Tävlingsledarkurs steg 2 den 11-12 december. Efter ett långt uppehåll finns det säkert behov av nya och välutbildade funktionärer. Ta chansen och höj er nivå som tävlingsledare.

Allemansträffen spelas i vår. Klubbkvalen spelas den 15/1–10/3 och finalen den 20 mars. Det kommer att bli ett nytt upplägg i finalen med spel på flera orter. Mer information om det kommer senare.

Silver/guldtävlingar: Malmö BK guld 4/12, Munka Ljungby guld 19/2. Mer information och möjlighet för anmälan hittar ni på respektive klubbs hemsida.

Hälsningar
Fredrik/Skånes BF