Du kan hjälpa till!

I dagarna distribueras för fullt nästa nummer av tidningen Bridge. En nyhet i det här numret är att med i tidningen kommer du få en liten folder som heter MiniBridge.

Foldern är självförklarande och lär den som läser med sina vänner att på ett enkelt sätt lära sig att spela en enkel form av Bridge där man tar en genväg i budgivningen för att komma till ”ett kontrakt” och sedan börja spela. I MiniBridge tävlar man bara om stick, och kan spela med eller utan trumf. Allt som behövs, förutom foldern, är en kortlek för att kunna börja spela.

Just du har fått denna folder för att vi hoppas att du ska kunna ge den till någon vän eller bekant som inte spelar bridge som du kanske kan få in på rätt väg. Kommer du inte på någon att ge den till ta då istället med den till vårdcentralen, tandläkaren eller någon annan allmän ”väntplats”. Eller varför inte bara ”glömma” den på en sits på bussen eller i tunnelbanan. Surprised

Kontrollera med dina klubbar i din närhet om de ska arrangera någon nybörjarkurs i höst så kan du ju tipsa dem om vem du lämnat foldern till så får de kontakta den som fått foldern när det är dags.

Med vänlig hälsning
Kansliet