Björn säger hej

Hej bridgevänner!
Jag vill börja med att tacka och säga att jag är supertaggad över att ha fått den här möjligheten att vara med och utveckla svensk bridge samt att försöka ge den service jag vet att ni förtjänar.

Vem är då jag? Till att börja med, Björn Holm heter jag och är 35 år ung. Tredje generationens bridgespelare (vissa skulle nog kalla mig för kortkastare). Bridge är således något jag har vuxit upp med, när farfar kom på besök så var det vad som diskuterades vid fikabordet. Min egen bridgeresa började runt 2003, den resan började i Hedemora och fortsatte sedan till Luleå där jag läste på universitetet. 2010 var det åter dags för flyttlasset att gå till Hedemora och då började jag mer aktivt att engagera mig i min klubb samt jobbade för att utveckla den verksamheten. Jag var pådrivande för att vi skulle ha så modern teknik som möjligt, och har därför fått tagit ansvar att lära mig både bridgemate och ruter bland annat. För att avlasta våra andra tävlingsledare på klubben har jag också utbildat mig till TL-steg 2.

Mina bridgemässiga meriter är tyvärr inte jättestora, då mitt tidigare jobb har hindrat mig att spela så mycket som jag hade önskat. Jag har ett DM-lagbrons från 2014, och det året spelade vi även SM-semifinal i Stockholm och fick efteråt beröm på forumet för att vi inte hade yttrat ett ont ord till varandra efter att ha förlorat varenda match.

Utöver bridgen så är jag en tokig Leksandsfanatiker, allmänt dator- och teknikintresserad samt en golfspelare med ungefär samma handikapp som i bridge. Som person är jag lugn och trygg i mig själv. Nu ser jag fram emot att höra av och möta er i bridgesverige.

Min mailadress om ni har frågor direkt till mig: bho@svenskbridge.se

Lycka till vid bridgeborden hälsningar Björn