Sigrid säger Hej!

Nyanställd som konsulent

Hej! Jag heter Sigrid, är 30 år och bor i Malmö tillsammans med två kompisar, världens sötaste katt samt en vanlig katt. Jag har precis börjat arbeta för förbundet som konsulent, vilket känns väldigt roligt och spännande. Jag har arbetat med spelverksamhet idéellt tidigare, då med fokus på brädspel, som är ett av mina andra stora intressen. Spelmässigt har det blivit mest bridge sedan min pappa lärde mig spela för några år sedan när jag flyttade tillbaka till Skåne. Utöver spel tycker jag även om språk, mat och frågesport (trots att jag inte är så bra på det).

Min tjänst här på förbundet rör inledningsvis huvudsakligen rekrytering av nya medlemmar, vilket är något som har varit ett stort önskemål för många redan innan pandemin, och inte mindre nu. Som många vet kan det vara ett utmanande område att arbeta med, men jag har stor tilltro till att vi tillsammans kan klara av den utmaningen. Och det kommer att vara just tillsammans som vi gör det; Jag hoppas att kunna vara ett stöd och en vägledning i det arbetet som ni klubbar vill göra för att hitta och behålla nya medlemmar. Jag hoppas även kunna fungera som ett medium för all kunskap och erfarenhet som finns, så att vi kan lära oss av varandra när vi hittar strategier och metoder som har funkat bra hos andra.

Inledningsvis kommer jag främst att jobba med projekten Rekryteringskedjan och SOS Junior och det finns mer information att läsa om dessa här på hemsidan. Min fysiska utgångspunkt för arbetet kommer att vara i Malmö och mina kontorstider är tisdag-onsdag 08-17 samt torsdagar 08-12, och då nås jag enklast på mejlen i nuläget (ssv@svenskbridge.se). Jag har även förhoppningar om att åka ut och träffa så många av er som möjligt på era klubbar runt om i landet! Jag ser fram emot att höras,

Mvh
Sigrid