Hybridbridge HT2021 - Uppsalabridgen

Bild för Ping Huang

SBFs verksamhetsår 2021/2022 startade 1/9. Under hösten, med start 6:e september och fram till november, arrangerar klubben hybridbridge: Bridge-online och Live! - för både par och lag.

Med hänsyn till Covid-19 restriktioner krävs för närvarande föranmälning till partävlingarna vid Live-spel. För att komma till tävlingskalendern: Klicka på länken: https://www.svenskbridge.se/node/9159/kalender. Därifrån görs anmälning genom att klicka på länken till den tävling som du är intresserad av, det går också bra att anmäla sig direkt på telefon: 0707 959 929/Ping Huang. För att en tävling skall bli av krävs minst 8 anmälda par. Vänta inte med anmälning! Ju flera som syns på anmälningssidan, desto större chans att tävlingen blir av. Du som är entusiastisk inför möjligheten att spela och känner spelare som är lite tveksamma till att delta, uppmuntra gärna dessa tveksamma att vara med! Detsamma gäller även partävlingar online som spelas på RealBridge.
Live-versionen av lagtävlingarna består av 10 lag i Div3 som spelas på måndagar och 21 lag i Div1&2 som spelas på tisdagar. Online-versionen består av 20 lag från hela landet och skall spelas på torsdagar. För att delta i våra aktiviteter krävs medlemskap. Här är en påminnelse om medlemsavgiften (500 kr) om du ännu inte har betalat. Har ditt inbetalningskort försvunnit? Klicka på länken: https://www.svenskbridge.se/gl%C3%B6m-inte-medlemsavgiften.
Varmt välkomna till våra tävlingar!

Skickat den: 
6 sep 2021 kl 15:31