Bridge

Den blomstertid nu kommer - ljuder i sommardagen ifrån kyrkor och aulor. I vår bridgeklubb hörs även denna psalm, våra båda speltillfällen på BBO tis- och torsdagar, har avslutats så det passar väl med examen från dessa turneringar.

Tänk på tisdagarna hade vi igång mellan 12- 14 par under våren och på torsdagarna hade vi emellan 7-10 lag under samma tidsrymd. Bridgen i Sotenäs står sig stark även under pandemin/farsoten. Tack till Lasse Hagbert samt Tomas Lindkvister som gjort goda insatser för klubben!

Vad händer framöver?

Bohuslän-Dals bridgeförbunds valberedning har hört av sig och de önskar att vi skall presentera kandidater till styrelseuppdrag i distriktsstyrelsen. Så om du vill kandidera eller känner någon som vill/kan göra en insats så hör av dig bums till vår ordförande Gunnel Olsson. Valen sker vid deras årsmöde i september.

Vår klubb skall naturligtvis även hålla årsmöde och det sker några veckor efter att vårt älskade kortspel startar i Hunnebostrand. Styrelsen vet inte när starten kan ske, men vi har gissat att restriktionerna har lättat så att vi ev startar 1/7. Mer om detta om det blir verklighet.

Nu önskar vi dig och de dina en skön start på blomstertiden samt att vi ses snart runt det gröna bordet

Skickat den: 
3 jun 2021 kl 20:56