Gratis prova-på Real Bridge med tema korträkning och kortplacering

Bild för Ping Huang

Hej,
Du har kanske hört från andra bridgespelare att de gärna spelar på Real Bridge, men du är fortfarande tveksam till att prova Real Bridge eftersom det är ett online spel. Å andra sidan, många har tydligen redan provat och lärt sig hur det går till och att det är roligt, det betyder väl också att det inte kan vara alltför svårt? Varför inte prova nu när tillfälle bjuds? Helt gratis dessutom.

”Prova-på” består av 1-bricka/rond x 4 ronder. Brickorna är förlagda och passar i temat korträkning och kortplacering. När alla 4 givar är spelade, är det sannolikt att du redan har lärt dig hur det går till att spela på Real Bridge. Svårare än så är det inte.
Om du är intresserad av en experts analys av spelet kan du stanna kvar en stund på sajten för att titta på ett videoklipp med kommentarer av bridgeexperten Andrew Robson - en flitig bridgeförfattare.

Ta gärna tillfället i akt att bekanta dig med plattformen och kontrollera att mikrofon och kamera fungerar. Testa gärna i förväg via denna länk Prova bild och ljud på RealBridge. Observera att dator fungerar bäst och även större Ipad går bra, dock, att försöka använda mobiltelefon fungerar inte alls.
Anmälan till ”prova-på” RealBridge:

Lör. 17/4 17:00 - 17:30
Lör. 17/4 18:00 - 18:30
Sön. 18/4 17:00 - 17:30
Sön. 18/4 18:00 - 18:30

Läs mer och se bl.a. spelarmanualer på svenska på SBFs informationssida om RealBridge.

Värmt välkomna!

Skickat den: 
15 apr 2021 kl 15:44