Information från Stockholms Bridgeförbund november 2020

Allsvenskan
Sveriges Bridgeförbund har beslutat att ställa in säsongen 2020/2021 för Allsvenskan division 1-3. Distriktet har nu även fattat beslutet att ställa in årets säsong för division 4. Vi tar nya tag hösten 2021!

DM finaler i vår
Vi hade sedan tidigare fattat beslut att genomföra alla DM finaler under våren. Den första DM finalen under 2021 är DM veteraner som var planerad till den 7 februari. Vi ser det inte som realistiskt att genomföra en DM final redan i början på februari och vi har därför bestämt att skjuta upp den finalen. Vi får återkomma med ett nytt datum när vi vet lite mer om hur denna pandemi utvecklas.

JMS par
I oktober genomförde JSM par på Väddö med stora framgångar för våra Stockholms juniorer där vi hade spelare som bor och/eller representerar stockholmsklubb på alla pallplatser!
Vann gjorde Andreas Abragi och Sanna Clementsson, STORT grattis! Läs mer HÄR

Distriktsträffen
Sveriges Bridgeförbund har genomfört distriktsträffen, som avhålls vartannat år, där vi som distrikt var representerade. När smittspridningen dessvärre ökat och flera regioner införde särskilda regler, såg Bridgeförbundets styrelse inget alternativ till att ställa in träffen som ett fysiskt möte. I stället beslutades att anordna ett digitalt kortare möte där de mer formella bitarna skulle gås igenom, medan de strategiska diskussionerna tyvärr får skjutas upp till senare.. I år hade även förbundsstyrelsen målet att ta upp strategiska framtidsfrågor till diskussion för att kunna ta vidare till en uppdaterad strategi att lägga fram till Riksstämman 2021. Minnesanteckningar från det digitala mötet kan ni läsa HÄR
Övriga handlingar från distriktsmötet finns på denna länk

BBO spel
I dessa tider när flera bridgeklubbar är stängda eller är på väg att stänga ner verksamheten är lätt hänt att börja deppa. En möjlighet som finns att spela coronasäkert är förstås via nätet. Både S:t Erik och Norrort har fyrmannaspel på BBO. Om ni deltar på dessa klubbars BBO serier bidrar ni också till att stärka klubbarnas kassa vilket behövs i dessa tider.
Se respektive klubbs hemsida för mer information om tävlingarna.
www.sterik.se
www.svenskbridge.se/norrorts-bridge

Skickat den: 
23 nov 2020 kl 12:43