Info 2020-06-18

Karlstad 2020-06-18
Hej alla medlemmar
Det finns möjligheter att börja spela bridge igen i vår klubblokal men det man måste tänka på är ju den sociala distanseringen på två meter. Bridgeförbundet har kommit ut med rekommendationer angående återupptagande av spel och det är en diger lunta. Gå gärna in på bridgeförbundets hemsida och fliken COVID 19. Titta även på fliken Livebridge i Corona-tider. Tidigast i höst kan vi nog börja spela.
För spelbordet har bridgeförbundet tagit fram ett kryss av plexiglas som sätts på bordet så där är vi säkra.
Vi kan nog få plats med fem eller sex spelbord. Det kan innebära att vi kan få införa förhandsanmälan till varje speltillfälle. Då kommer nästa fråga: Om man inte kom med en dag, får man automatisk förtur till nästa speltillfälle?
Sedan har vi serveringen. Vi får kanske fika på spelborden? Kan ni tänkas ta med eget fika?
Hur blir det med toaletterna? Klarar vi den sociala distanseringen?
Kostnader. Varje plexiglasskryss kostar 800 kr. Vi behöver köpa in 6 st och får då en kostnad på 4800 kr. Kan ni som spelare tänka er att hjälpa till att sponsra dem?
Vi vill ju förstås komma igång att spela bridge, men det finns en del saker att fundera på. Det värsta scenariot är ju att någon skulle drabbas av Corona-viruset och att det kan kopplas till Solstabridgen.
För att veta vad ni tycker skickar jag med några frågor. Svara genom att klicka på Svara-ikonen , skriv dina svar och skicka svaret.
Kom ihåg att det är era svar som avgör om, när och hur det blir spel.

Bridgehälsningar
Styrelsen, Solstabridgen

Jag vill spela bridge med ovanstående restriktioner. JA NEJ
Jag kan hjälpa till med sponsring. JA NEJ
Övriga tankar.

Skickat den: 
18 jun 2020 kl 10:29