Nu drar vi igång

Nu är det äntligen dags. Karlskoga BK drar igång sina bridgetävlingar igen, fast på internet.

Från och med onsdag 17 juni kl 18.30 kommer det att spelas en tävling varje onsdag på www.bridgebase.com (BBO). Varje tävling omfattar 24 brickor. Resultaten kommer att rapporteras in till förbundet. Därmed kommer varje resultat att ge bronspoäng till de som har rätt till det och påverka handikappet. Just som en vanlig klubbtävling.

Avgiften består av två delar. För att kunna delta på BBO, ska man köpa så kallade BBO dollar (BB$), som är ungefär lika i värde som en amerikansk dollar. I skrivande stund kostar en amerikansk dollar ungefär 10 svenska kronor. Spelavgiften är 1,50 BB$ till BBO och 25 kronor till Karlskoga BK. Swisha gärna de 25 kronor per person per speltillfälle till mig på 070 979 48 86. Om du inte har Swish, går det även att betala via överföring, men jag föredrar Swish.

Innan man deltar för första gången, skickar man sitt alias eller BBO-nickname, samt sitt namn, telefonnummer, emailadress och MID-nummer till mig p_langevoort@hotmail.com Vänta inte med det tills någon timme före tävlingen. Det går även att skicka uppgifterna om man inte tror att man kommer delta inom de närmaste veckorna. Ju tidigare jag har uppgifterna, desto lättare blir det för mig.

Logga gärna in på webbsidan minst 15 minuter före tävlingens början.

En utförlig manual över hur man använder BBO och hur man skaffar sig BB$, finns på www.svenskbridge.se/sites/default/files/official_documents/bbo_fullstandig-manual-spel-betal-partavlingar_200531.pdf
Om det är något som är otydligt, går det att nå Georg Bryntze på telefonnummer 076 058 34 76.

Att delta kan vara avgörande i frågan om vi kan behålla spellokalen.

Med vänliga hälsningar,
Patric Langevoort

Skickat den: 
10 jun 2020 kl 20:04