Ordföranden har ordet

Bästa medlem i Hunnebostrand-Kungshamns bridgeklubb!

Som nyvald ordförande tackar jag för förtroendet.

Mina ambitioner som ordförande är att klubben och spelet ska fortsätta utvecklas i den trevliga anda som råder i klubben.

Jag vill passa på att rikta ett varmt tack till Mikael Olsson som tog över ordförandeklubban efter Bengts bortgång.

Min pappa Vik var en hängiven bridgespelare. Jag kan inte låta bli att tänka på vad han skulle ha sagt: ”Men Gunnel du kan väl inget om bridge!” Han har helt rätt, jag kan inte så mycket om bridge, men jag tycker det är ”förbålt” roligt! Det är så klokt ordnat i vår klubb. Jag kan luta mig mot en duktig styrelse och tre kunniga kommittéer i ekonomi, service och tävling/utbildning. Alla har klubbens och medlemmarnas bästa för ögonen.

Jag känner att pappa Vik och min Bengt sitter i sin himmel och önskar lycka till!

Bridgekvällarnas sociala samvaro betyder mycket. Vi är många som tycker att de hör till en av veckans höjdpunkter. Och kanske går spelet bättre nästa gång! Övning ger färdighet! Hcp-systemet gör ju att alla har en chans att få till ett bra resultat.

I den rådande pandemisituation vi befinner oss i kan de flesta av oss inte träffas på klubben för spel. Bara de som känner sig friska och inte är i riskgruppen har möjlighet att spela bridge på klubben ännu några torsdagar före sommaruppehållet. Vi hoppas kunna ses till hösten och förbereder oss för det tills vi vet mer.

För de som har intresse av att spela bridge på nätet, men inte vågat sig på det ännu, kan ringa, för hjälp att logga in sig, till:

Tomas 070-290 33 35 eller Lars-Erik 070-688 83 19 eller Gunnel 070-66 10 560.

Jag önskar er alla en skön sommar och hoppas att vi kan träffas till höstens spel i klubben!

Skickat den: 
31 maj 2020 kl 11:17