Bridge

Så har Hunnebostrand-Kungshamns Bridgeklubb haft sitt årsmöte . Vi var i biosalongen i Hunnebostrand och 15 medlemmar bevistade mödet. Du har kunnat läsa allt som behandlades på mödet via de bilagor som bifogats våra mailutskick.

Klubben fick en ny ordförande, Gunnel Olsson, enormt bra val med tanke på hennes entusiasm för vårt kortspel. Martin Larsson blev revisor i stället för Anita Åsberg som avböjt omval. De nya stadgar som presenterades antogs av årsmötet med tillägg att 1 revisorssuppleant skulle väljas med en ett årig mandatperiod vid klubbens årsmöte. Vår förste medlem på denna position blev Patrik Sörensson.

Kommande torsdag, 21maj, är det ingen bridge, röd dag i almanackan. Vi kommer att ha vår sista spelkväll tors den 11 juni, varefter det blir sommarlov. Med tanke på farsoten så har vi ingen sommarbridge 2020.

Sannolikheten för att de medlemmar som befinner sig i riskgrupp kommer till bridgen på länge är mycket låg. Vaccin ligger enligt media 12 månader bort. Styrelsen vill rekommendera er att spela på internet som surrogat. Om hjälp önskas tag kontakt!

Skickat den: 
17 maj 2020 kl 11:31