OBS-tävling om plats i VM-laget

  • VM-guld

Framgångarna vid EM i Opatija i somras, där vi tog ett EM-silver, medför att Sveriges veteranlag är kvalificerat för VM i Chennai, Indien 26/9 – 10/10 2015
Förbundet inbjuder till OBS-tävling för att kunna ta ut ett bra och slagkraftigt lag.

Tveka inte utan tag chansen att satsa på en plats i VM-laget!

OBS-tävling

När

31 januari – 1 februari . Vi planerar att starta ca 13.00 på lördagen och avsluta runt 17.00 på söndagen. Skärmar kommer troligen att användas.

Var

BK S:t Eriks lokaler, Kronobergsgatan 12, Stockholm, T-bana: Fridhemsplan. Telefon till klubben: 08-650 97 79.

Tävlingsform

IAF

Mästarpoäng

Jag förväntar mig guld. Bestäms senare.

TL

Karl Persson

Avgift

Stockholmare” (Jag avgör och jag betraktar Stockholm som vidsträckt) betalar 500 kr per person. För övriga utgår ingen avgift. Inga logi- och/eller reseersättningar utgår.

Uttagning

Efter avslutad tävling kommer jag att kontakta de mest intressanta paren och diskutera den kommande lagsammansättningen med dem. Morath-Bjerregård kan ej delta i OBS-tävlingen (Bjerregård är fortfarande tillfälligt bosatt i Sydafrika) men jag avser ändå att ta ut dem till VM-laget.

Anmälan

eller se anmälda par på denna sida alternativt meddela till >>e-post , tommygullberg@telia.com, att ni vill delta.
Man måste vara född 1955 eller tidigare för att få chansen.

BBO-träning

Många veteraner tränar på torsdagar på BBO. Initiativet kommer från Sven-Åke Bjerregård som av naturliga skäl utnyttjar BBO till att träna med Anders Morath. Tag kontakt med >>e-post , Sven-Åke, svenake.bjerregard@gmail.com om du är intresserad att delta. Han organiserar såväl partävlingar (IAF) som lagtävlingar. Sven-Åke hjälper dig gärna att komma igång. Dessutom är det trevligt för mig (psotogul) att ha lite bra bridge att titta på.

Kapten
Tommy Gullberg