Lite smått och gott till påskägget

Här kommer veckans nyheter på hemsidan:

Föranmälan till tävling

  • Det har varit lite problem med senaste anmälningsdatum. Föranmälan har visserligen fungerat, men inte den sista dagen. Några klubbar har noterat detta och löst det genom att ange senaste anmälningsdatum en dag senare än avsett. Detta har rättats så att det fungerar som det ska.

  • När man går till en tävling med föranmälan finns en länk intill senaste anmälningsdatum som heter Visa. Den har varit försvunnen ett litet tag för de som inte är inloggade, men är nu tillbaka på sin rätta plats.

  • Vi har uppmärksammats på att medlemmar som inte är inloggade har saknat information om att inloggning krävs för att kunna anmäla sig till tävlingar. Det finns nu en Logga in-länk med tillhörande instruktioner bredvid Visa-länken.

Minimenyer och vissa länkar

  • Vissa länkar har frågetecken i sig som används för att skicka extra information till hemsidan. Se exempel nedan. För tillfället fungerar inte frågetecknet. Den otillfredsställande lösningen är att för tillfället skriva 3 st understrykningstecken i stället för frågetecknet. Detta gäller alltså enbart minimenyer, inte några andra länkar på hemsidan.
Borde vara:
www.hemsida.se?x=10
Lösning just nu:
www.hemsida.se___x=10