Ideér om damligan

Hej,
Detta meddelande skickas om av Svenska Bridgeförbundet för att säkerhetsställa att det verkligen kommit fram till dig som medlem i din klubb/ ditt distrikt. Vi har nämligen upptäckt en felprogrammering i vår programvara för att kunna skicka gruppmeddelanden till medlemmar i en klubb eller ett distrikt efter den 1 januari 2019. Det hela är nu korrigerat.

Vi kan bara beklaga, här följer det mail som du borde ha fått.

Med vänlig hälsning
Micke Melander
Svenska Bridgeförbundet

Hej!
Här kommer lite tankar om Damligan och förslag som kanske kan rendera i fler lag, vill förstås ha synpunkter från er som spelar nu, vad ni tycker.

En idé är att försöka få fler lag genom att erbjuda gratis start avgift med nystartade lag med nya damer.

En annan är att försöka hitta gemensamma dagar att spela seriematcherna vid 1-2 tillfällen per termin då det kommer att spelas 2-3 matcher per tillfälle (beroende på hur många lag som anmäler sig).

En fördel är att det blir lättare med bokningarna (i dag som ni vet måste resp. lag hitta gemensamma datum och plats minst 6 ggr under ligans gång, kan vara fler tillfällen beroende på hur många lag som deltar).

Man skulle kunna arrangera gemensamt mingel efter spel och ev om så önskas någon elitspelare som kan komma och svara på olika bridgefrågor.

Att det blir en bordsavgift är nackdelen gentemot hemmaspel.

Båda förslagen kan också förstås vara ett alternativ.

Har ni andra idéer är ni hjärtligt välkomna att respondera detta mail.

Stockholms Bridgeförbund
Gudrun Strandberg

Skickat den: 
15 jan 2019 kl 09:00