Vi söker ny juniorkapten

Vi måste tyvärr meddela att vår juniorkapten Martin Löfgren kommer att lämna sitt uppdrag.
Under ett antal år, bl a under Martins ledning, men också genom många och engagerade assisterande ledare och coacher, har våra juniorlandslag vuxit och slagit sig fram till fantastiska framgångar med JVM-guld som kronan på verket.

SBF söker nu en efterträdare till posten som kapten för juniorlandslagen. Intressenter ombeds mejla SBF:s kansli kansliet@svenskbridge.se med kopia till perleandersson@svenskbridge.se och jankamras@comhem.se för ytterligare information.

Alla landslagskaptener sätter sin egen prägel på hur uppdraget gestaltas, och vi är intresserade av att med sökande kandidater diskutera hur de ser på posten och hur arbetet framöver bör läggas upp. Egenskaper i allmänhet vi söker är engagemang, förmåga att skapa och utveckla lag och anpassa sig till de olika åldersgrupperna (c:a 12-25) i truppen samt ett gott ordningssinne.

Förhoppningsvis kan vi fortsätta räkna med de medhjälpare som assisterat Martin, allt utifrån de aktiviteter som efterträdaren planerar. Martin finns också tillgänglig under en övergångsperiod i mån av behov.

/UK
Per Leandersson och Jan Kamras