Sommarspel och föranmälan till kvällsbridgen

Lika som tidigare år är det betydligt färre spelare på tävlingarna under sommaren. Det är givetvis förklarligt så man kanske åker på semester, har fullt upp i trädgården eller spelar golf eller annat. Det är ändå kul att det kommit tillräckligt många hittills så att vi kunnat genomföra tävlingarna.

Då det dock varit mycket lågt antal spelare på sommarens kvällstävlingar, senast endast 8 spelare, vilket i princip är det minsta vi kan vara för att det ska vara meningsfullt att spela, önskar vi att ni som kommer för att spela kvällstävlingar under sommaren föranmäler er. Detta gör ni på själva tävlingen på hemsidan. På det sättet kan vi se hur många spelare det kommer att bli. Vi hoppas att detta kan få någon som eventuellt tänkt stanna hemma för att man är rädd att det kommer att bli få spelare, anmäler sig om man ser att det kommer att komma ett antal spelare. Samtidigt ser vi om det inte kommer att komma tillräckligt många och kommer då att ställa in tävlingen om det blir färre än 8 spelare.

Men givetvis hoppas vi på det förstnämnda, dvs att flera anmäler sig och att det i sin tur får ytterligare någon att anmäla sig.

Vi kommer också att ha partnergaranti de kommande veckorna för att ni som eventuellt inte har en partner ska kunna komma till klubben med vetskap om att ni faktiskt kommer att få spela. Det är Sture Helmersson som förtjänstfullt anmält sig som partnergarant de kommande 3 veckorna.

För er som eventuellt inte vet hur man anmäler sig på hemsidan. Klicka på ”Tävling” och välj ”kommande”. Klicka nu på kvällstävlingen. På den sida som kommer upp finns relativt långt ner på sidan ett fält som heter ”Anmäl”. Klicka på den och skriv in ert namn i formuläret som kommer upp. Som spelare 2 anger ni er partner. Har ni ingen partner så skriv in ert eget namn även som spelare 2. Ni ser på sidan vilka som anmält sig och ni kommer att se att både jag själv och Sture har anmält sig, utan partner för denna tävling.

Vi hoppas på tillräckligt många spelare på de sommartävlingar som är kvar och hoppas också att ni tar chansen att spela er lite i form inför Bridgefestivalen i Örebro om en månad, för ni tar väl chansen att åtminstone åka en dag till festivalen och njuta av bridge i startfält som innehåller minst ett par hundra spelare. Smile

För styrelsen

Christer Åström
Ordförande

Skickat den: 
1 jul 2024 kl 22:41