Noteringar från Uppsalabridgens 12 årsmöte - 2024-03-09

Ordförande Ping Huang hälsade drygt 30 förväntansfulla mötesdeltagare välkomna till årsmötet med åtföljande singeltävling samt middag. Claes-Göran Swahn valdes som ordförande och Per-Åke Sandvold som sekreterare för årsmötet.

Valberedningens förslag till styrelse klubbades igenom, se separat protokoll från årsmötet. Mycket glädjande var att en av våra juniorer, Jakob Johansson valdes in i styrelsen som suppleant.

Ingen motion hade inkommit till årsmötet.

Årsstämman godkände styrelsens förslag om att sänka klubbavgifter med motsvarande belopp som SBFs höjning, dvs. totalsumman av medlemsavgiften på 500 kr behålls.

Kassören Marito Karlsson redovisade klubbens goda ekonomi som till stor del beror på Uppsala Bridgeallians förtjänstfulla jobb med att hyra ut och ta betalt för vår parkering samt uthyrning av vår lokal.

Under punkten övrigt diskuterades att öka vinstpengarna i våra tävlingar samt sponsring av icke elitspelare.

Efter årsmötet avtackade Hans Kvick Rolf Westman, med blommor och presenter, för hans mångåriga och värdefulla arbete och engagemang i styrelsearbetet.

Efter mötet vidtog en trevlig och lättsam singeltävling där 32 spelare deltog och Marito Karlsson var en duktig tävlingsledare. Tävlingen vanns av Robert Andersson. Förstapriset, ett fint konstglas från Glashyttan Ulven, var återigen skänkt av Stefan och Åsa Erlandsson. Se bilden. Stefan är en välrenommerad mästare i glasblåsning och driver glashyttan på Ulva Kvarn. Ett besök kan varmt rekommenderas.

Även om kaffe och kaka serverats under eftermiddagen så var alla hungriga och det var dags för middagen. Buffén som serverades var mycket uppskattad och god. Till efterrätt kunde man välja mellan flera olika tårtor.

När kvällen började lida mot sitt slut så var det flera par som fortsatte spela ett tag till.

Stort Tack till er som hade möjlighet att komma och förgylla denna dag.

Vid pennan,

Per-Åke Sandvold
Sekreterare