Måndagsspelet

Varje måndag spelar vi Par- eller Individuell tävling beroende av antalet deltagare. Brickorna är färre än på torsdagarna (än så länge). Välkommen!

Med start den 26 februari börjar klubbens lagtävling Bäst i Väst, med spel i 3 grupper. Grupperna är gjorda efter hur det gick i tävlingen förra året och i Grupp C är i stort sett alla lagen nykomponerade samt ej helt klar eftersom fler spelare skall in i dessa lag. Synpunkter på detta tas gärna emot.

Spelordning, datum mm framgår om du knappar in dig på vår klubbs hemsida - väljer rubriken Tävling - Lagtävling - Bäst i Väst - Våren 2024 samt den Grupp du önskar kolla på. Olika regler gäller för de olika grupperna, som bör framgå av texten. Antalet spelare i Grupp A samt B är begränsat vilket innebär att om problem med speltillfället uppstår, tar lagkaptenen kontakt med det andra lagets kapten och att de i samförstånd kommer överens om annan dag. Det finns möjligheter både att tidigarelägga eller senarelägga matchen eftersom gruppen spelar varannan måndag. Grupp C spelar varje måndag och därför behöver de fler lagmedlemmar.

Viktigt är att Grupp A samt B är behjälpliga med uträkningen av resultatet i Grupp C;s matcher (om behov finnes) Kolla med dom.

Spelavgift 200:-/lag och Match, inkluderar fika. Vi spelar om silverpoäng!

Livet är kort - Spela Bridge

Skickat den: 
19 feb 2024 kl 10:59