Bridge i Bovall

Vintern synes ha kommit tillbaka igen. Sydvästen har bytts till Ostan med ett tunt snötäcke som följd. Prognosen framôver visar blåa siffror på temperaturen.

Klubbens torsdagsspel fortsätter precis som vanligt, men måndagsspelet förändras något. Vårt kval till Distriktsmästerskapet i Lag avslutas snart och då får våra Individuella tävlingar bli huvudattraktion - måndagar kl 18.15.

Hos många bridgespelare är lagspelet den allra trivsammaste och rättvisaste tävlingsformen så detta vill vi spinna på genom att även detta år ha klubbens egen lagtävling Bäst i Väst . Vi satsar som vanligt med att försöka få ihop 12 lag som delas in i 3 grupper så att lagen i varje grupp blir hyfsat jämnstarka. Vi spelar dessutom om silverpoäng!

Nytt för i år är att jag har bläddrat i medlemsmatrikeln och funnit att ganska många medlemmar spelar väldigt lite hos oss. Min plan är därför att **ringa*** * ** runt i helgen om kommer och värva spelare till lagen i den minst rutinerade serien. Svarar ni positivt så kommer jag att fixa ihop lagen om minst 5 spelare. Så om 0723- 626656 ringer så svara för det är Mikael O som ringer.

Parallellt med Bäst i Väst går precis som vanligt en par/individuell tävling för de som tycker bättre om det.

Ha det pent
Mikael

Skickat den: 
7 feb 2024 kl 17:16