Arosseriens andra omgång spelad.

I division 1 är det frågan om någonsin inträffat att samtliga matcher var så ojämna i en och samma omgång.
Serieledande Kribbas vänner tog sig an Git Guys och ryckte åt sig en stabil ledning i halvtid. En ledning de sedan utökade och vann med hela 19,22 - 0,78.
Serietvåan Sans mötte Lillslam och gjorde precis som Kribbas vänner, dvs ryckte åt sig en rejäl ledning som man sedan utökade och vann med 19,06 - 0,94.
Serietrean Arostuna mötte Eskilstuna och här var det Eskilstuna som kopplade greppet i starten för att slutligen vinna komfortabelt. Arostuna tog a alla fall en dryg VP i matchen som Eskilstuna vann med 18,82 - 1,18.
I den sista matchen möttes sexorna Solveigs grabbar fjärdeplacerade Tvilling men även här var det en ensidig historia. Solveig tog en rejäl ledning och trots att Tvilling fick lite plus i andra halvlek så slutade matchen 18,29 - 1,71.
Med det blev alltså Tvilling bäst av de förlorande lagen då de kammade hem knappa 2 VP.
I tabellen innebar detta att Kribbas vänner fortfarande leder före Sans, men också att de båda lagen skaffat sig stor marginal till treorna Solveigs grabbar. Fyrorna Eskilstuna har dock en hängmatch och skulle de vinna stort mot Lillslam i denna kommer de att ansluta till de två topplagen rent poängmässigt. Efter Solveigs grabbar ligger de fyra återstående lagen, men alla mer än 10 poäng efter Solveigs grabbar.

I division 2 fortsatte storsegrarna då Hallsta Kings mötte sistaplacerade Gurkmix och släppte inte ut något alls utan vann med maximala 20 - 0.
En seriefinal fick vi då ledande Smederna mötte Dream Team. Båda lagen hade varsin 20 - 0 match i ryggen och det var också mycket jämnt i halvtid där Dream Team ledde med två IMP. I andra halvleken ryckte dock Dream Team ifrån och vann med 15,83 - 4,27.
Sedan hade vi faktiskt två jämna matcher i denna omgång, där båda blev oavgjorda.
Först var det Gröngölingarna som tog en liten ledning mot Bessteam, vilka dock vände i andra och fick lite plus i och med 10,75 - 9,25.
Sedan var det matchen mellan Utmanarna och Blueberry där de sistnämnda tog en relativt knapp ledning i halvtid och med en en-IMP:s-seger i andra så slutade de med lite plus i och med 11,68 - 8,32.
Dream Team passerade, i och med segern, Smederna och leder nu serien med ca åtta VP. Även Hallsta Kings passerade Smederna och är nya tvåor, medan Smederna nu ligger på tredje plats. Tätt därefter kommer Bessteam, Gröngölingarna och Blueberry medan Utmanarna och Gurmix fått ett avstånd upp till övriga lag.