Nostalgibridgen - resultat mm

Nostalgibridgen blev ett roligt avbräck i allt helgdagsfirande.

Lars Åke är full av goda idéer, och hans upplägg att vi skulle spela en bridgetävling som man gjorde förr i världen - utan bridgemate, dator eller brickläggningsmaskin - blev mycket väl mottaget.
Vi var 10 par som spelade 27 brickor utrustade med papper och penna för att rapportera de olika brickorna. Vi tränades på att räkna poäng (vad ger nu 3 ruter plus 1?) och det tog inte lång tid att få det hela att flyta utan problem. För en hel del av spelarna var det heller inte precis något nytt att använda papper och penna istället för bridgemate…
Eftersom det var sista spelet i år firade vi det gamla årets avslut och det nya årets tillträde som sig bör med en skål när klockan slog 12 - mitt på dagen. Skumpa och lite läckert tilltugg sitter aldrig fel, inte ens mitt på dagen. Snyggt fixat av Lars Åke!
Själva spelet? Göran Olsson i par med Anders Bengtsson tog hem segern i rätt suverän stil. Åsa Caviezel och Sven Bilén blev lika klara tvåor medan tredje till femteplatsen avgjordes med en ynka poängs skillnad mellan paren. Ronny Persson och Göran Carlsson drog sig segrande ur den striden. Hela resultatlistan finns i bifogad fil.
Vi beklagar alla som missade denna mycket trevliga tävling. Håll utkik efter fredagstävlingarna där det kan hända lite vad som helst med olika spelformer och kanske/säkert även lite upptåg. Väl mött i det nya året!