Novembermys

Nu är det dags att anmäla sig till vår tävling Novembermys som äger rum lördagen den 25 november i Bovalls Församlingshem. Anmälan till tävlingen görs till Gunnel senast nu på fredag, så vi kan planera prisbord samt kaffebordets storlek. Tävlingen startar klockan 12.00 och samma dag är det bridgefest i KIF;s nya lokal i Kungshamn. Mat, drycker, musik mm. Mycket trevlig tillställning. Välkommen!

Vår grupp i Div 4 är snart färdigspelad, 3 matcher återstår. Slutstriden ser spännande ut 3 lag har chansen att vinna gruppen. Tabell finns på distriktsförbundets hemsida. Målsättningen är att de kvarvarande matcherna spelas under november månad.

För den 4 december är våra kurser slut och då kommer de Individuella
tävlingarna att starta med få brickor och enligt kursdeltagarnas villkor. Dvs Nordisk standard är det enda budsystemet som används.
Samma datum spelar vi första omgången av Kval till DM-lag. Spelordningen finns på distriktets hemsida. 7 omgångar med 20 brickors matcher kommer vi att spela. Lagkaptenerna kommer att få ytterligare information som de vidarebefordrar till sina lagmedlemmar.

Den första måndagen i december 2022 hade vi igång 64 spelare, kan det bli ett liknande antal i år?

Skickat den: 
12 nov 2023 kl 22:36