Novembermys

Nu börjar det bli dags att boka dig för vårt numera sedvanliga Novembermys som går av stapeln lördagen den 25/11. Lite nyheter är det i jämförelse med tidigare tillfällen - vi spelar om silverpoäng i stället för bronspoäng samt festen är inte på samma plats som spelet.

Bridgespelet startar kl 12.00i Bovalls församlingshem, Antalet brickor är mellan 40-45 beroende på hur många vi blir. Kafferast efter halva tiden med smörgås och kaka. Handikapp och scratch priser. Kostnad 150:- per spelare.

Festen är i KIF;s klubblokal i Kungshamn. Adressen är Kungsgatan 34.
Mat, drycker, Cindie och Roger mm. För mer info kolla på Klubbens hemsida.!!
Givetvis gäller att du måste anmäla dig till Gunnel både till spel och/eller fest.

Seriespelet i Div 3 Bohuslän avslutades i helgen och ett lag från vår klubb vann serien!! Grattis I laget ingick: Roger Flodstrand, Christian Lundgren, Bo-Peter Bergman, Ove Alexandersson, Anders Henriksson, Jan-Erik Olsson samt Stefan Hansson.
Div 4 spelet pågår på måndagarna i en haltande tabell leder lag Hassellöv.

Kvalet till DM-lag har samlat 18 lag i distriktet varav 8 lag från vår klubb. Vi bildar en egen grupp och vårt kvalspel startar den 3 december . Mer info kommer senare. Ur gruppen går de 3 främst placerade till DM-final samt det fjärdeplacerade kvalar mot ett lag från övriga Bohuslän om en plats i finalen.

Skickat den: 
31 okt 2023 kl 09:17