Bridge i september

Hösten närmar sig med stormsteg och då utökar naturligtvis vi vår verksamhet, enligt nedan. Sommarbridgen är avklarad med bra resultat, tänk en torsdag var vi hela 15 bord, de flesta var delårsboende.

Torsdagarna framöver spelar vi kort som vanligt. Tänk på att anmäla deltagande till Gunnel så att Nora gör rätt antal smörgåsar.

Måndagsspelet startar den 4 september kl 18.15 med en Individuell tävling. Välkommen! Då kan du anmäla dig till Kursverksamheten som startar måndagen efter, dvs den 11 september kl 18.15 i Bovalls Församlingshem. Kan du inte komma den 4/9 går det utmärkt att ringa till Gunnel 0706 610560 eller maila för att anmäla sig. Kom ihåg att vi har både Nybörjarkurs och Fortsättningskurs varje måndag till och med november.

Det är suveränt om du språgar ve din omgivning och propagerar för vårt roliga kortspel så de även kommer med i verksamheten Klubben har, med Jörgen Åkesson som sammankallande, genomfört runt 10 bridgeaktiviteter på Smögen. Kolla bilder på vår hemsida. Vi kommer att fortsätta utanför livsmedelsaffärerna i området, anmäl gärna till Jörgen om du kan vara med.

Till sist påminner vi om att medlemsavgiften skall betalas senast 31/8.

Ha det pent

Skickat den: 
27 aug 2023 kl 14:09