Den 7 september är det dags

Nu är det dags att spela bridge igen i Saltsjöbaden. Vi startar spelet torsdagen den 7 september kl 18.30. Lokal är som vanligt Ostronvägen 4 på Fiskarhöjden. Kaffe och te bjuder vi på. Ta med eget fikabröd.

I september och oktober kommer vi att på prov redovisa resultaten både med handicapberäkning och som hitintills utan hänsyn till handicap. Du kan se ditt handicap på förbundets hemsida/mina sidor.

Vi ska fira vårt 70-årsjubileum lördagen den 21 oktober med start kl 15. Särskild inbjudan kommer i mitten av september.

Den 12 oktober är det årsmöte kl 18.00. Den 14 december spelar vi tävlingen Julosten som är en individuell tävling. Till den krävs föranmälan.

Välkommen!

För styrelsen / Sten Arvidson

PS! Glöm inte att betala medlemsavgiften. Inbetalningskortet kom med bridgetidningen i juni. Saknar du inbetalningskort kan du sätta in 380 kr på bankgiro 373–3482. Ange namn och ditt medlemsnummer (MID) som meddelande till mottagaren. Beloppet du ska betala är 380 kr om du har Saltsjöbadens BS som hemmaklubb.
Har du annan hemmaklubb betalar du medlemsavgiften till den klubben och sedan betalar du 50 kr till vår kassör första gången du spelar i höst. DS.

Skickat den: 
27 aug 2023 kl 12:55