Bridge i sommar

Så har måndagsbridgen tagit sommarlov. Återstarten för måndagsspelet blir den 4 september, och måndagen den 11 september startar våra kurser.
Språga bridge med din omgivning.

Torsdagsspelet fortsätter till och med den 13 juni för att återkomma torsdagen den 13 juli. Klockslag och lokal som tidigare. Välkomna!

Reklamkampanj Bridge

Hunnebostrand-Kungshamns Bridgeklubb har beslutat att stödja Sveriges Bridgeförbunds rekryteringskampanj i syfte att nå nya människor till vår verksamhet.

Vi kommer därför att med reklammaterial, banderoller, roll-ups mm att finnas på Smögenbryggan i sommar. Smögenbryggan är en av västsveriges största turistmål och den måste vi ju pröva att utnyttja.

Vi behöver frivillig stöttning av våra medlemmar för att genomföra detta! Kanske kan du tänka dig att spela bridge samt dela ut material några timmar i solen denna sommar. Lättast är att Du meddelar när det passar dig att medverka så att ett schema kan göras som passar flera.

Vi startar om några veckor och kör hela juli månad ut! Mer information om detta samt intresseanmälan görs till Jörgen Åkesson på tele 070 - 883 33 44 eller till jorgen.akesson@adessa.se

De 5 första som anmäler sig premieras med en T-shirt från Sv Bridgeförbund (ange storlek).

Väl mött i solen i sommar. Spela Bridge - livet är kort!

Skickat den: 
30 maj 2023 kl 20:00