Söderhamn på besök

och Hudikligan 3 spelad

Någon gång ibland kan det vara nyttigt att byta partner en spelkväll. Det gjorde Wilhelm och Mattias i tisdags efter flera mindre bra resultat, och se, en första plats för Mattias och Wilhelm tvåa.

Fyra i topp Hudikligan 3

Utan handikapp Med handikapp
Procent Namn Procent Namn
66,7 Thomas Groth och
Mattias Höglund
63,9 Thomas Groth och
Mattias Höglund
62,5 Wilhelm Groth och
Janken Andersson
58,1 Wilhelm Groth och
Janken Andersson
57,9 Lennart Ersson och
Lars-Göran Jonsson
54,5 Anders Öhman och
Bror Inge Good
55,7 Anders Öhman och
Bror Inge Good
52,7 Lennart Ersson och
Lars-Göran Jonsson

Hudikligan efter tre omgångar leder Thomas Groth före Janken Andersson.

Vi har problem med publicering av givar på nätet. De två sista tävlingarna stämmer inte givarna med de givar vi spelat, så de analys sugna får vänta till veckan, då borde det fungera igen och rätt givar visas.

Fel på upplägget blev det när klubbmatchen mot Söderhamn avgjordes den 12 oktober. Hudikpar fick möte Hudikpar, och lika för Söderhamnsparen som fick möta varandra, men ett bra test av ljudnivån var det med 20 par i lokalen, och som vi redan anat så är det viktigt att få upp vår ljudisolering. Detta kommer vi att göra till helgen så till nästa tävling borde ljudnivån i lokalen dämpas.
Otti Hammar tillsammans med Arne Ågren vann tävlingen före Anders Öhman och Bror Inge Good. Zennica Hammar och Bo Hagström kom på tredje plats. Resultat

Boka i kalendern lördag 9 december. Då har BK Hudik julfest, Bridgespel och mat. Vi återkommer senare i oktober med mer information om detta.


Veckans länk. BK Hudik vann SM.
All röd text är en länk till en ny sida och möjlig att klicka på och gå vidare till en annan sida.


BK Hudik i HT