Måndagsspelet framöver

Nu startar vi vår egen lagserie, Bäst i Väst. Varje måndag mellan den 27 februari och den 3 april spelar vi lagmatcher mot ett lag av hyfsat samma kunskapsnivå i 3 olika serier. Naturligtvis glömmer vi inte bort någon medlem utan samtidigt som lagspelet pågår så spelar vi andra en Individuell tävling. Bara att komma ner till klubben i Bovall.

Grupp A består av de 4 lag som kom högst upp i DM-kvalet 2023. De spelar matcher om 28 brickor följande måndagar: 27/2, 13/3 samt 27/3. Det sämst placerade laget återfinns i en eventuell fortsättning i Serie B. Silverpoäng. Varje lag tar sig an ett lag i Serie C och hjälper till med tex uträkningen och igångsättandet.

Grupp B består av de lag som kom på placeringarna 5-8 i DM-kvalet. De spelar matcher mot varandra om 24 brickor följande måndagar:** 6/3. 20/3** samt 3/4. Segrare går upp en serie och fyran flyttas ner. Silverpoäng. Varje lag tar sig an ett lag i serie C och hjälper dom!

Grupp C består till största delen av personer från vår kursverksamhet. Tills vidare består lagen av 4 spelare, men givetvis kommer vi att fylla på med bridgespelare enär ledigheter och sjukdom slår till. Varje match spelas över 20 brickor och serien är dubbel dvs match både hemma och borta mot lagen i serien. Segraren flyttas upp i grupp B. Silverpoäng. Spel varje måndag mellan** 27/2 och 3/4 2023.**

Kostnad för spelet 50:-/spelare och match. Vilka lag som möts framgår via klubbens hemsida. Kolla Tävling, scollra ner till Lagtävling Bäst i Väst. Tag år 2023 och Våren. välj serie.

Givetvis kommer vi att samtidigt som lagkamperna pågår att spela Individuella tävlingar på kursdeltagarnas villkor. Kom ner bara! I morgon blir det Individuellt om vi blir färre än 24 spelare, annars Par.

Väl mött

Skickat den: 
19 feb 2023 kl 17:05