**Dags för bridge **

Nu är det dags att spela bridge igen i Saltsjöbaden. Vi startar spelet torsdagen den 1 september kl 18.30. Lokal är som vanligt Ostronvägen 4 på Fiskarhöjden. Kaffe och te bjuder vi på. Ta med eget fikabröd.

Den 20 oktober är det årsmöte kl 18.00 och den 20 december kl 18.00 är det Julosten som är en individuell tävling. Till den krävs föranmälan.

Eftersom vi inte är helt fria från corona gäller som tidigare kravet att alla som spelar hos oss är fullvaccinerade och utan tecken till luftvägsinfektion.

Har du några vänner som skulle kunna vara intresserade av att spela bridge hos oss? Berätta för dem att under september spelar alla som aldrig tidigare spelat hos oss gratis!! De behöver inte vara medlemmar i Bridgeförbundet eller någon annan klubb under den här månaden.

Komplett spelprogram bifogas.

För styrelsen / Sten Arvidson

PS! Du som har varit medlem hos oss tidigare, glöm inte att betala medlemsavgiften. Inbetalningskortet kom med bridgetidningen i juni. Saknar du inbetalningskort kan du sätta in 380 kr på bankgiro 898-6523 om du har Saltsjöbadens BS som hemmaklubb, ange namn och medlemsnummer (MID). Har du annan hemmaklubb betalar du medlemsavgiften via den och sedan betalar du 50 kr till vår kassör första gången du spelar i höst. DS.

Skickat den: 
13 aug 2022 kl 15:30