Höst start med medlemsmöte

Bild för Stig Hedenström

Hej
Gör en påminnelse om att vi startar upp säsongen 2022-2023 på tisdagskvällen den 23 aug.

Vi börjat dock med ett medlemsmöte kl 16:30.

Några av frågorna vi kommer att ventilera är bland annat:

Frågan om vi i fortsättningen skall spela barometertävlingar vid samtliga speltillfällen?? Eller skall vi spela som vi gjorde tidigare med enbart barometertävling sista tisdagen och torsdagen varje månad.

Funderingar om att enbart använda swish för betalningar av spelavgiften har styrelsen lagt på is tillsvidare. Men ni kan förbereda er på att kontaktbetalningen kan komma upphöra.

Kvällsvärdar??

Jour telefon??

Utbildning. Här söker vi någon som kan var ansvarig och inte minst hjälpa till om vi lyckas få igång någon kurs.

Den 11 okt kommer vi att arrangera en parbytar tävling. Hur upplägget blir??? Här har ni möjlighet att komma med förslag!!

Vi kommer att arrangera en höstfesten. Ansvariga för detta blir Göran Isaksson och Lennart Strand. När det det blir…. Vi kommer att ta ut en anmälningsavgift som sedan läggs i sin helhet till prispengar. PBS står alla kostnader för hyra av lokalen och maten.

Fyrmanna lokalt inom klubben?? Finns intresse för det ? Ex en gång i månaden enligt fastställt schema och om det finns möjlighet, spelas detta på dagtid måndagar!!

Piteå BS arrangerar MIX-DM tävlingen detta år nämligen den 26 nov 2022. Till denna tävling hoppas styrelsen att ALLA PBS medlemmar som har möjlighet ställer upp på. Styrelsen har sedan tidigare tagit ett beslut på att alla PBS medlemmar har gratis startavgift till denna tävling.

Har NI frågor som ni vill att vi skall ta upp på mötet så hör av er omgående till någon i styrelsen.

Dagbridgen börjar torsdagen den 25 aug 2022 kl 12:00 som vanligt.

Bridge hälsningar
/Stig R

Skickat den: 
11 aug 2022 kl 23:11