”Stämning, fest och kontinentalt”

Två år med pandemi satte stopp för Bridgefestivalen
både 2020 och 2021.
Men nu är festivalen tillbaka och saknad av många.
Vi frågade några festivalbesökare om hur det är att vara tillbaka i Örebro och Bridgefestivalen efter tre år, men det finns också de som besökte festivalen för första gången.

Bengt Hesselbom, Svedala BK.
– Det är faktiskt första gången vi är här. Jag har spelat sedan 1965. Det har inte passat tidigare, men nu passade det. Nu bor vi hos min brorson. Under pandemin har det blivit en del spel på nätet.

Olle Sundqvist, Sandvikens BK.
– Det är skönt att vara tillbaka. Det är inte samma sak att spela på nätet. Årets höjdpunkt, i alla fall när det gäller bridge. Hos oss satte vi upp plexiglas så det har blivit en hel del spel. Jag har spelat en del på nätet också, BBO och Realbridge.

Johnny Kristiansen, Kolbotn, Norge.
– Jag har egentligen slutat med bridge eftersom som jag är sjuk och har problem med minnet. Nu fick jag hoppa in och spela då en blivit sjuk. Mina vänner som varit här flera gånger skryter om festivalen och det är verkligen trevligt.

Marianne Primér, BK S:t Erik.
– Det är fantastiskt och underbart. Jag har varit på festivalen i massor av år. Du kan spela med många olika människor. Det är ett fantastiskt upplägg och Örebro är en fin stad.

Birgitta Jonasson, Lindesbergs BS.
– Det är stämningen, lite fest och kontinentalt. Alla är här av samma intresse. Under pandemin har det blivit en del spel på nätet och BBO.


Genvägar till nyheter från …

Genvägar till tävlingsresultat …

Samarbetspartners