Medlemmsbrev juni 2022

Hej alla medlemmar!

Så kan vi lägga ytterligare ett verksamhetsår (juli 2021 - juni 2022) bakom oss. Även detta år har vi präglats av pandemin. Det var först i början av oktober som vi kunde ta bort skärmarna och för första gången på drygt 18 månader kunde vi spela normalt igen.

Många har återkommit till spel, men vi är fortfarande inte riktigt ikapp.
Medlemstappet är drygt ett femtital och vi har tappat ca 200 000 kronor under pandemin.

För att nå ett lägst nollresultat kommande verksamhetsår har vi beslutat att höja spelavgiften till 50 kronor per speltillfälle respektive rabatterat 40 kronor för ett häfte med 15 spelkuponger (600 kr/häfte).

Sedan tidigare är det beslutat att Leif Norlin håller en fortsättningskurs på torsdagskvällar till hösten. Många har länge efterfrågat en fortsättningskurs, men även detta har pandemin satt stopp för.

Vi behöver få fler nya medlemmar och har beslutat att även en nybörjarkurs skall hållas till hösten. Den kommer att hållas på tisdagskvällar av Christina Larsson och Ronny Terbrant och preliminär start är den 27 september. Informera gärna släkt och vänner om chansen att få lära sig detta roliga spel!

Nytt till hösten blir också att vi testar att starta spel på söndagseftermiddagarna klockan 16. Detta kommer att pågå fram till vårkanten. Det blir spel med handikapp och liksom alla övriga tävlingar måste det vara minst 5 bord anmälda.

Inbetalningskort för medlemskap 2022-2023 fanns med i juninumret av tidningen Bridge. Hör av er till styrelsen om ni har förlorat inbetalningskortet.

Fortfarande gäller att samtliga som besöker bridgelokalen skall vara vaccinerade mot covid-19.
Även om du är förkyld skall du stanna hemma till dess att du är smittfri.

Vi önskar er alla en riktigt fin sommar!

Styrelsen
Lerums Bridgeklubb

PS Vi har en Facebook-grupp, som heter Lerums Bridgeklubb. Detta är en privat grupp. Sök gärna inträde i denna grupp och diskutera vad ni känner för. Ni hittar gruppen genom att söka i Facebook på Lerums Bridgeklubb. Välkommen dit.

Skickat den: 
29 jun 2022 kl 22:36