Ordförararen har ordet

Trots allt hemskt som händer går tiden väldigt fort! Snart har vi årsmöte i vår bridgeklubb! I år kommer vi att återgå till den sedvanliga årsmötesdagen! Skärtorsdagen den 14 april! Då startar vi med årsmötesförhandlingar kl 17.50. OBS tiden! Efter förhandlingarna bjuder klubben på smörgåstårta! Därefter spelar vi bridge! Se hemsidan!
Men innan dess, torsdagen den 7 april, har vi bridgetävling som vanligt, men med priser till alla!
Vi ska passa på att gratulera våra duktiga 4-mannalag som hade kvalificerat sig till DM-finalen! Lag Roger vann tävlingen (Roger Nyman, Mikael Olsson, Tommy Svensson, Daniel Salomonsson, Leif Andreasson, Anders Dellien). Lag Väjern kom på 4:e plats (Bo-Peter Bergman, Ove Alexandersson, Roger Flodstrand, Christian Lundgren) och lag Hassellöv på 6:e plats (Mikael Hassellöv, Leif Haglund, Anders Henriksson, Jan-Erik Olsson).
Ni vet väl att vi spelar bridge även på måndagar! Då spelar vi på nybörjarnas villkor! D.v.s. sitter det en nybörjare vid spelbordet använder vi den nivå på budgivning som denne har lärt sig! Det kan hända att vi bara spelar 20 brickor per kväll! Om ni går in på klubbens hemsida och tittar på måndagarnas tävlingsresultat, så ser ni att det är många etablerade spelare som deltar och på det sättet hjälper till med vidareutbildningen!
Välkomna till trevligt bridgespel!

Skickat den: 
8 mar 2022 kl 20:58