Tidningen Bridge har fått ett lyft!

Med stor glädje och ödmjukhet vill vi tacka för det beröm vi fått i samband med publiceringen av årets första nummer av förbundets tidning, BRIDGE.

Flertalet medlemmar noterade att årets första nummer av förbundstidningen, BRIDGE, fått ett litet annat utseende och även innehöll ett första försök till nytänkande kring sorteringen av innehållet.

Förutom de kosmetiska förändringarna vad gäller färger och typsnitt (för bl.a. tydlighetens skull), så finns det även en ambition om att utveckla tidningen så den ska uppfattas som att den ger något till ”alla”.

Vi arbetar för att artiklarna ska hålla kvalitéer som uppfattas som underhållande, intressanta och förstås läsvärda. Förhoppning är även att få in mer humor i tidningen, men det är inte lätt att vara rolig på beställning - vi får väl se hur det lyckas:). Det är en utmaning att göra en bra tidning så ditt bidrag är viktigt! Hör gärna av dig till oss med synpunkter och idéer!

Vi vill dock på detta sätt uttrycka vår tacksamhet och glädje över det beröm vi fått hittills. Flertalet medlemmar har kontaktat oss och uttryckt sin uppskattning. Det värmer verkligen och inspirerar vårt fortsatta arbete.

Stort tack från en mycket glad redaktionsgrupp!

Ps. Du vet väl om att du även kan läsa tidningen digitalt? Finns här

Mvh
Suzanne Lemborn
Verksamhetschef
Svenska Bridgeförbundet