Information från styrelsemötet 24/1 2022

Information från styrelsemöte
Måndagen 24/1 hade styrelsen sitt första möte för året med deltagande av samtliga medlemmar liksom suppleanter. Vi behandlade följande frågor:
Klubbens ekonomi är stabil och i god ordning trots de svårigheter som pandemin orsakat.
Vi har tecknat ett nytt hyresavtal med Höganäshem för lokalen. Vi är glada att det blivit klart trots att det innebär en väsentlig hyreshöjning. Det nya avtalet gäller för perioden 2022.10.01 till 2025.09.30. Det nya avtalet innebär bl a också att vi får vattenburen värme i kafferummet.
Den pågående fortsättningskursen har satts på uppehåll p g a pandemin. Den kommer att återupptas och avslutas så snart läget medger det. Däremot fortsätter nybörjarkursen som kommer att avslutas 24/2. Därefter har vi planerat att fortsätta med en fortsättningskurs för deltagarna i denna kurs. Vi planerar för att ha en nybörjarkurs i höst med start i september. Vi har också ett par aktiviteter planerade inom ramen för kommunens aktiviteter för ungdom resp seniorer i avsikt att hitta fler bridgeintresserade.
Vi värderade naturligtvis smittspridningssituationen noga och kom fram till att med de extra försiktighetsregler som satts in så kan vi fortsätta spelet. Vi vädjar förstås igen till den enskilde spelaren att iaktta de försiktighetsåtgärder som gäller.
Nästa styrelsemöte 9/5.
Göran Sandström